Undgå Business udbrændthed

I dagens 24/7 erhvervsklima er udbrændthed et stort problem blandt virksomhedsledere. Hvor meget tid og penge er din virksomhed mister på grund af executive udbrændthed? Ved du, du kan undgå udbrændthed i din personale – og høste større overskud? Her er fire ting, du kan gøre i denne uge for at undgå business udbrændthed nu og i fremtiden:
Fokus på selvstændig transformation. For eksempel, praksis omskrive din jobbeskrivelsen dine skiftende udfordringer, og tænke på hvor hen til blive den perfekte kandidat til det job, du allerede har. En leder, der fokuserer først på selvstændig transformation vil have energi og perspektiv for at trives. Fokus på selvstændig transformation også indgyder tillid fra medarbejdere, og kan holde førende afstemt efter spørgsmålene om organisatorisk transformation. Bob Carlson, bestyrelsesmedlem og for nylig pensioneret co-CEO Reell Precision Manufacturing i St. Paul, MN, tog alvorligt udfordring at leve op til Reells værdier og principper og i den proces, fandt sig selv forvandlet: “skulle ramme beslutninger inden for den forbindelse med Reells værdier og principper, har gjort mig en bedre person.” Som et resultat, fandt han, at han havde mere energi, bedre beslutninger, og at medarbejderne havde mere tillid i ham.
Bemyndige andre til at overtage ejerskabet af organisationens værdier og mission. Hjælpe medarbejderne med at finde deres personlige lidenskaber og forbinde dem til organisationens værdier og mission. Når medarbejdere deler visionen for organisationens fremtid, er lederens personlige belastning lettet. Jean Quinn, co-direktør for Sophia boliger i Dublin, Irland, er forpligtet til at give alle i hendes organisation. Hun trænede for nylig sin ledere i hvordan man ser sig selv som ledere, så de ville føle sig godt tilpas, at tage mere ansvar. Hendes belastning blev lettet og organisationens effektivitet steget dramatisk.
Praksis lytter. Lytter er et kraftfuldt værktøj til at forstå en organisation, opbygge relationer og at vide, hvordan at investere energi strategisk. Denne praksis manifesterer sig som ledere lytte til sig selv, at deres øverste ledergruppe, at enkelte medarbejdere og til en højere magt. En leder kan også give retningslinjer for medarbejdere, der fremmer respektfuld lytter. Ressourcer af alles indre visdom så er lagt på problemløsning og mere effektive beslutninger resultat. Fokuseret lytter gange kan være ansat under personalemøder, daglige briefinger, eller separat udpeget lytter gange. Jim Fitzpatrick, CEO af barmhjertighed Medical Center i Mason City, Iowa, forpligter sig til at lytte til puls af organisationen, især når store beslutninger. For nylig blev udnævnt han en Mission dømmekraft taskforce til at hjælpe ham med at lytte til visdommen af klinikere, finansielle ledere og feltpræster i beslutte, hvordan man løse pre unges mentale sundhedsbehov. Hvad er resultatet? Et effektivt partnerskab med en lokal Ambulant mental sundhed agenturet øget energi og vision for alle parter.
Tage pauser. Alle har brug for gange af trække væk for forfriskning og perspektiv. Ledere kan ikke råd til ikke at tage tid fra hinanden for fornyelse. Dette kan være er så simpelt som en tur udenfor på frokost, eller en pendler lytter til musik, der fodrer en sjæl. Opsøger støttende venner eller mentorer både inden for og uden for organisationen kan også hjælpe opdatere leder. Desuden kan ledere give muligheder for deres hold til at blive opdateret, således lette deres belastning. Etta Erickson, program direktør for onkologi programmer på HealthEast, et sundhedssystem i Twin Cities i Minnesota, holder en årlig overnight tilbagetog for onkologi lederes Partnerskabsråd. Retreats omfatter meditation tid samt tid til at fortælle sjove historier og spille golf. Hyppige pauser forny energi, give nyt perspektiv, og øge kreativitet og produktivitet.
Der er masser flere måder at undgå udbrændthed og opnå større effektivitet ved at bringe spiritualitet på arbejdspladsen, men bare start ved at følge disse fire enkle strategier og se, hvor hurtigt din energi er fornyet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *