Køb en bil efter konkurs? Disse forslag kunne hjælpe

Hvis du køber en bil efter en konkurs, er her et par forslag, der kunne hjælpe:
Først skal du sørge for du har gjort alt, hvad du kan for at øge din kredit score. Når du har gjort, er du klar til at starte shopping til din bil!
Her er et spørgsmål til dig: er det bedre at få uden for finansiering eller få finansiering via forhandleraftalen, når du køber en bil efter konkurs. Svaret er… trommehvirvel venligst… Det afhænger af!
Det er værd at søge om ekstern finansiering, når de køber en bil efter konkurs. Men sørg for at du gør det gennem den rigtige långiver. Hvis du ikke gør det, kan du ende med at betale $100s eller $ 1.000 s mere i ekstra renter. Hvis du engang får godkendt overhovedet.
Nu lad os antage, du har gjort dit hjemmearbejde. Du har fundet den bil, du gerne, du ved hvor meget at mærke og model sælger til, og du ved, hvor meget din handel i er værd. Det er tid til at besøge forhandleraftalen…
Lad os sige, du finde den specifikke bil du ønsker at købe. Du vil nu nødt til at forhandle prisen.
Hvis du linet op udenfor finansiering, så er du i en god position fra en forhandlende synspunkt. Men hvad hvis du kunne ikke få uden for finansiering af en bil efter konkurs? Hvad hvis du skal afhænge af forhandler til får du finansieres ved køb af bilen efter en konkurs?
Mange mennesker tror, at da de havde en konkurs de er prisgivet af bilforhandler i denne situation. DET ER SIMPELTHEN IKKE SANDT!
Lad mig dele en lille hemmelighed med dig: Hvis forhandleraftalen har køre din kredit rapport og de begynde at forhandle med dem, så de er temmelig sikker på, de kan finansiere du. Efter alt, tror du virkelig, de vil spilde deres tid på at forhandle en pris med nogen de ikke mente, de kunne finansiere? Naturligvis ikke!
Her er hvor tingene bliver interessante. Hvor mange gange om året forhandleraftalen forhandle med købere? Formentlig hundredvis af gange om året på en anstændig mellemstore forhandler. Nu hvad med dig – hvor mange gange har du forhandle for en bil? Hvis du er ligesom de fleste mennesker, er det sandsynligvis en gang hvert så mange år.
De fleste mennesker vil grundigt forskning prisen på bilen de ønsker at købe. Hvis det er nyt, de vil tage tid at finde ud af forhandleraftalen omkostninger og, hvis de har en værdi af deres erhverv.
… og de vil gå frem og tilbage med forhandleraftalen for to eller tre timer indtil alle er enige om tallene og et salg finder sted.
Chancerne er, køberen stadig kan have forladt en bunke penge på bordet – og vidste ikke engang, det. Derfor køber nok venstre penge på bordet er at de højst sandsynligt gjort to kritiske fejl uden selv at vide det. En fejl var, at de ikke forhandler alle fem dele af salg separat. Prisen på bilen er bare en del.
På dette notat er endnu et skridt vil du tage at forbedre din bil, købe færdigheder. Hvordan? Besøg websteder, der giver bilen købe tips. En anden måde er at hente en god bog om, hvordan man købe en bil – kan du finde en hel del af dem derude. Desværre har jeg ikke kørt på tværs af nogen, der indeholder specifikke oplysninger om at købe en bil efter konkurs. Men efter konkurs kredit løsninger dækker dette emne i detaljer – så oplysninger, der er derude.
End et hjem er købe en bil en af de større køb du vil gøre. Du skal undgå enhver fejl, der kan koste dig op til $100s eller $ 1.000 s af dollars i ekstra renter. Med andre ord, du simpelthen ikke råd til ikke at gøre tingene rigtigt, når du køber en bil efter konkurs.
Denne artikel er omfattet nogle skridt du kan tage, som kunne hjælpe når køber en bil efter konkurs. Sætte dem til at bruge og de kan spare dig fra at gøre nogle dyre fejl!
Copyright © 2006 Innovative løsninger udgivelse, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.
ANSVARSFRASKRIVELSE:
Denne information er designet til at give kun et generelt overblik over emnet heri.
Denne information er forsynet med den forståelse, at hverken udgiveren eller forfatteren er engageret i rendering juridiske, regnskab eller anden professionel rådgivning. Hvis juridisk eller anden sagkyndig bistand er påkrævet, bør tjenestegrene af en professionel søges.
Hverken udgiveren eller forfatteren er ansvarlig for eventuelle tab eller skader, herunder men ikke begrænset til særlige, indirekte, tilfældige eller andre skader, forårsaget af oplysningerne heri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *